Valmistautuminen juhliin alkaa usein jo pĂ€iviĂ€ ennen juhlia tai tĂ€rkeiden juhlien kohdalla jopa useita viikkoja etukĂ€teen. TĂ€ydellinen juhlavaate on tĂ€rkeĂ€ osa onnistuneita juhlia ja sopivaa vaatetta ruvetaankin usein etsimÀÀn jo hyvissĂ€ ajoin. Imartelevassa vaatteessa tunnet olosi hyvĂ€ksi ja itsevarmaksi. Juhliin kokoontuu yleensĂ€ paljon porukkaa ja myös niitĂ€ etĂ€isempiĂ€ tuttavia, joita harvemmin tulee nĂ€htyĂ€. Kukapa ei haluaisi olla silloin edukseen. 😘

Kun haussa on tÀydellisesti istuva juhlavaate, suosittelemme tilaamaan vaatteen hyvissÀ ajoin, jotta tarvittaessa on aikaa vaihtaa tuote toiseen kokoon. NÀin vÀltÀt turhan stressin.

Jos olet kuitenkin myöhÀÀn liikkeellÀ ja olet epÀvarma koosta, suosittelemme tilaamaan sovitettavaksi molemmat koot. EpÀsopivan koon palautus on verrattavissa vaihtotilaukseen ja sen palautus on ilmainen. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellÀÀn oikean koon ja sopivan tuotteen valinnassa.

Kun tilauksellasi on kiire, valitse toimitustavaksi Matkahuolto tai Postipaketti. 📩 NĂ€iden normaali toimitusaika suureen osaan Suomea on vain yksi arkipĂ€ivĂ€.

Etsitkö tĂ€ydellistĂ€ asua pikkujouluihin? LöydĂ€t vaatevinkkimme kootusta pikkujoulu-kategoriastamme. 😍

Jos etsit asua muihin juhliin, suosittelemme kurkkaamaan juhlamekkojen lisĂ€ksi myös jumpsuit-valikoimamme. 👀 Juhlava jumpsuit on tyylikĂ€s valinta juhliin ja erinomainen valinta, jos kaipaat vaihtoehtoa mekon tilalle. Valikoimastamme löydĂ€t myös juhlavia puseroita, jotka sopivat hyvin yhteen suorien housujen tai hameen kanssa.

Jos tiedossa on bileet, kannattaa kurkata lĂ€pi ainakin bilemekot, biletopit, tekonahkahousut ja -hameet. đŸ”„ Laajasta valikoimastamme löydĂ€t Suomen upeimmat naisten vaatteet. ❀